Combineer verschillende laagjes kleding met Mouwlengte 7 overhemden

Mouwlengte 7 overhemden zijn een must voor elke man. Door de 70 cm extra lengte aan het uiteinde van de mouw, dragen deze overhemden zeer comfortabel en hebben een goede pasvorm. Kijk eens kritisch naar je eigen garderobe en neem een kijkje op mouwlengte7.com Hier vind je tal van modellen en kleuren overhemden die een mooie aanvulling kunnen zijn op de rest van je kleding.

Door het werken met laagjes kleding, zie je er nog beter uit

Je wilt als man met een stevig postuur, geen nadruk leggen op je buik. Op dat gedeelte van je lichaam ben je niet tevreden, dus daar wil je zeker niet teveel aandacht aan geven. Door verschillende laagjes en kleuren kleding te dragen, kun je dit het beste verbloemen. Denk bijvoorbeeld aan een jeansblauw colbertje met een bordeauxrode broek. Dit is uiteraard goed te combineren met onze Mouwlengte 7 overhemden. Draag een stropdas om het accent meer op andere delen van je lichaam te leggen. Of combineer met opvallende accessoires. Hippe schoenen en een stoere zonnebril maken het geheel tot een perfect plaatje.

Denim is ideaal om te dragen en te combineren

Door het dragen van robuust materiaal, kun je bepaalde delen van het lichaam verbloemen. Denk bijvoorbeeld eens aan spijkerstof, ook wel denim genoemd. Het heeft een stoere uitstraling en tekent minder af op de huid. Een ideaal kledingstuk om goed te combineren met Mouwlengte 7 overhemden. Spijkerbroeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Van slim fit tot regular fit en wide. Binnen de jeans valt er dus genoeg te combineren. Het model moet uiteraard wel bij je postuur passen.

Met een colbertje maak je de outfit helemaal af

Een colbertje kan je outfit net dat beetje extra geven. Het kledingstuk is gemakkelijk te combineren en past eigenlijk overal bij. Of het nu een formele of informele gelegenheid betreft. De Mouwlengte 7 overhemden passen hier het beste onder. Verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren, gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Draag als basiskledingstuk een nette pantalon naar je werkafspraak. Of combineer een stoere jeans als je gaat shoppen. Met dit jasje zijn eindeloze variaties te maken. Werk met een stevig postuur altijd met lichte materialen. Dat kleedt het mooiste af. Ben je wat slanker? Wat meer stof op de buikstreek is dan geen probleem.